Известие

Collapse
No announcement yet.

Летни гуми - сезон 2012

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Летни гуми - сезон 2012

Пролетта дойде, птичките пеят, жените вадят късите поли от гардеробите, а алфистите почват да се оглеждат за летни гуми ...

Тук е мястото да споделяте - на какви джапанки мислите да разчитате тази година, какъв предишен опит имате и всичко по темата.

Аз вече почти съм решил, но ще се похваля като му дойде времето .
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Пролетта дойде, птичките пеят, жените вадят късите поли от гардеробите, а алфистите почват да се оглеждат за летни гуми ...

Тук е мястото да споделяте - на какви джапанки мислите да разчитате тази година, какъв предишен опит имате и всичко по темата.

Аз вече почти съм решил, но ще се похваля като му дойде времето .
    Toyo R1R, или YOKOHAMA Parada spec2, Останалото не става
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Е да де,ама на Рунтото размера не е 16-17 и цената е поносима,ама на голям размер ми засяда на гърлото.И таз година отивам на втора цедка
      Евентуално,ако,може би,според...Федерал или Съни новички.

------------
      Кольо,няма ли да търкаляш 18-те?
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Аз много се чудя м/у Унироял и Гудрич.http://diana-ltd.com/index.php/products/view/161 http://diana-ltd.com/index.php/products/view/285 По-скоро ще заложа на Унироял ако взимам 235/45/17.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

koolio не е честно майна ние да казваме а ти да мълчиш.Аз си търся за лятото джанти с гуми 17 или 18 ,но докато намеря ще си доизнося летните Гудиарки 16-ски.
          5 Ланчии зад гърба си!
          И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Аз вече направих избора-Мишлен -205/55/16- 4броя от магазина с безплатна смяна
            sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER

Comment

Аз съм с тези от миналата година 205/55/16 и бяха 150лв. парчето, със скоростен индекс V, но гледам, че сега са поскъпнали значително, но това го направих още през февруари и когато погледнах ДОТ-а видях, че са произведени само три седмици преди поръчката. По борда е изписано Giugiaro Design.

Last edited by old alfist; d.m.y г., 18:16.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

С тия дупки във Варна май и тая година ще си остана със старите 3 различни вида летни гуми
                Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                  Аз много се чудя м/у Унироял и Гудрич.http://diana-ltd.com/index.php/products/view/161 http://diana-ltd.com/index.php/products/view/285 По-скоро ще заложа на Унироял ако взимам 235/45/17.
                  Взех Унироял RainExpert миналата година нови от Дианата.Таркалям ги 13000 км. сега зимата също и от 8мм са станали 7,3мм буквално на са мръднали, а не карам никак спокойно.Мек грайфер жали предницата,стабилни на пътя, с 140км през големи локви не усещаш нищо, колата не мърда от пътя.Не се съобразяваш с никакви завои и скорост при дъжд.Достъпна цена.За мен това е гумата .От зад съм с галоши 1,5-2мм и ми носи задницата, но смятам и за там Унироял.Не ми се мисли тогава

Alfa 156 2,4 SW 2001
                  Fiat Tempra 1,6 i.e 1992

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Е да де,ама на Рунтото размера не е 16-17 и цената е поносима,ама на голям размер ми засяда на гърлото.И таз година отивам на втора цедка
                    Евентуално,ако,може би,според...Федерал или Съни новички.

------------
                    Кольо,няма ли да търкаляш 18-те?
                    Ако не се появи сериозен мющерия ...

---------- Post added at 14:45 ---------- Previous post was at 14:45 ----------

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
                    koolio не е честно майна ние да казваме а ти да мълчиш.Аз си търся за лятото джанти с гуми 17 или 18 ,но докато намеря ще си доизнося летните Гудиарки 16-ски.
                    Ако търсиш, прегледай обявите .
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Аз съм с много добри впечатления от Falken ZiEx ZE-912

Това, заради което ги харесвам:

1 - Невероятно добро поведение на мокро и на сухо
                      2 - Много здрав борд (не се боят от скокове в ями)
                      3 - Ниско ниво на шум
                      4 - Добро съотношение цена/качество (150 - 160 лв.)
                      Last edited by ecotronic; d.m.y г., 17:28.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Според мен е добре просто да е нова гума. Каква зависи от финансите. Лично мнение, е че при малко пари е добре да се търси нисък клас на голям завод. Например Корморан на Мишлен и Барум на Континентал и тнт,

Comment

Първоначално публикувано от adoon Покажи съобщение
                          Взех Унироял RainExpert миналата година нови от Дианата.Таркалям ги 13000 км. сега зимата също и от 8мм са станали 7,3мм буквално на са мръднали, а не карам никак спокойно.Мек грайфер жали предницата,стабилни на пътя, с 140км през големи локви не усещаш нищо, колата не мърда от пътя.Не се съобразяваш с никакви завои и скорост при дъжд.Достъпна цена.За мен това е гумата .От зад съм с галоши 1,5-2мм и ми носи задницата, но смятам и за там Унироял.Не ми се мисли тогава

На Опела съм с Рейн Експерт и имам същите впечатления от гумите.Много съм доволен и затова мисля да взема Унироял и за Алфата.
                          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                          Opel Astra J
                          ex:
                          Alfa Romeo 164 2.5TD
                          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от stefko159 Покажи съобщение
                            Според мен е добре просто да е нова гума. Каква зависи от финансите. Лично мнение, е че при малко пари е добре да се търси нисък клас на голям завод. Например Корморан на Мишлен и Барум на Континентал и тнт,
                            Колега не е точно така, защото може да се окаже, че някой "галош" се държи по-добре от някоя чисто-нова (разните там "китайци", Debica, Kormoran...).

Аз съм се спрял на Uniroyal RainExpert (с доста висока оценка от немското СБА) и най-вече за много високата ценова ефективност, която предлагат.
                            Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                            Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                            Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                            Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Какво мислите за :

Kumho KU36

и NEXEN N9000

...

Comment

Working...
                              X